Memory XL Kerst editie

Memory XL Kerst editie

Bij deze Kerstgame speel je MemoryXL met de platenhoezen van de bekendste kerstnummers, en zodra je een setje hebt gevonden wordt het betreffende kerstnummer afgespeeld.

Van "Driving Home for Christmas" tot "Beuk De Ballen Uit De Boom", en van "Last Christmas" tot "Why Couldn’t it Be Christmas Every Day"! En het nummer wordt net zolang afgespeeld tot dat er een nieuw setje gevonden wordt.

Dat levert gegarandeerd hilarische kerstborrels op, waarbij uit volle borst mag worden mee gezongen!

It’s the most wonderful kerstgame of the year! 😉

 

MemoryXL is een memory game voor vier spelers. In tegenstelling tot het originele memory spel mogen de spelers tijdens hun beurt zoveel tegels omdraaien als ze willen, mits er ten alle tijden maximaal twee tegels tegelijkertijd met de afbeelding naar boven liggen. 

Maar, hierdoor kunnen andere spelers ook zien welke afbeeldingen waar liggen. En nog veel belangrijker, het omdraaien van de tegels kost tijd, en die is kostbaar in deze game! 

Alle spelers beginnen namelijk met dezelfde hoeveelheid tijd, en zodra ze aan de beurt zijn begint hun tijd af te tellen. Door op de grote rode knop te drukken stopt jouw tijd, en begint de tijd van een medespeler af te tellen.

Wie kan onder tijdsdruk het hoofd koel houden en is tactisch slim? De speler die de meeste memorysets gescant heeft wint in ieder geval het potje MemoryXL.

Al vanaf €995,- per dag*

*DAGPRIJS VANAF 4 DAGEN
KR_XLgames_lowlandsdag1-220

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenste boekingsdatum*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Laag-2

4 spelers / 36 per uur

Laag-3

2 x 230V 16A

Laag-4

7m x 5m x 2.4m (L X B X H)

Andere games

Memory XL

Pump to Jump

Pipemania