Speciale projecten

Stap 1

onderzoeken
pijl-rechts

Stap 2

definiëren
pijl-rechts

Stap 3

ontwikkelen
pijl-rechts

Stap 4

realiseren

Thijs Eerens is een onderzoeker die al jaren de grenzen verkent op het gebied van mechanica in combinatie met IT. Dit stelt hem in staat om met gebruik van de laatste gadgets en technologische gimmicks baanbrekende ideeën te ontwikkelen. Hij laat low-tech oplossingen echter nooit liggen: heel vaak vormen die een artistieke dimensie in het eindresultaat van de XL-game.

Samen met de klant bedenkt Games-XL een game-concept dat geheel op maat is gesneden. Naast de wensen van de gebruiker spelen ook voorschriften, veiligheid en budget een belangrijke rol. Maar wat vooral telt: is het een uitdagend, inspirerend en leuk idee?
Met behulp van een prototype wordt uitgebreid geëxperimenteerd, getest en verder ontwikkeld tot er een volledig levensvatbare XL-game is gecreëerd. Ook in deze fase is de inbreng van de klant onontbeerlijk.
Op allerlei plekken waar de mens zich wil vermaken bouwt Games-XL de spellen op voor permanent gebruik of huur voor beperkte duur, eventueel met een crew van ervaren bouwers, bedieners en spelleiders.

Onze Klanten

google-black
booking.
solar
Screenshot 2021-12-23 at 09.50.50

Symbiosis

29052020_the_clock_tower_00

Clocktower

SquidGame_Games-XL01

Squid Game